Walther Bourne

Mensuniciteit

Column: Mensuniciteit.... Iedereen heeft het! Neem geen genoegen met minder! Onderneem actie en draag bij aan een verfrissende en verrassende leven hier en nu!

Walther Bourne

Mensuniciteit….
Iedereen heeft het!
Neem geen genoegen met minder!
Onderneem actie en draag bij aan een verfrissende en verrassende leven hier en nu!

Iedere mens heeft zijn voorouders in zich. Alles wat je daarvan hebt, heeft je mensuniciteit gebouwd. Jouw DNA garandeert die rijkdom. Niet uitgaan van die rijkdom, benadeelt jou, je nageslacht en de mensheid. Neem geen genoegen met welke staat dan ook, die anders is dan die van jouw mensuniciteit.

Je voorouders zijn stuk voor stuk unieke wezens met scherpzinnigheid, authenticiteit en fenomenaliteit voor het overleven en evolueren onder alle omstandigheden van het bestaan. Je voorouders waren geen wetenschap of technologie. Ze zijn scheppers van die toestanden voor bestaan.

Jij kunt met die geërfde mensuniciteit ook bestaanstoestanden scheppen die ons leven verheft. Verheffing uit de karigheid aan mensuniciteit die we nu hebben. Elke uitsluiting daarvan, ontneemt ons de kans op verbinding vanuit unieke scherpzinnigheid, authenticiteit en fenomenaliteit. De bestaanstoestand om het verleden om te zetten in leven hier-en-nu vanuit een frisse en verrassende verbinding van mensen met mensuniciteit.

Alle andere uitgangspunten voor verbinding tussen mensen laten het verleden herleven. Wij hoeven dat niet meer te willen, als we onszelf en iedere andere zien vanuit mensuniciteit. Neem geen genoegen met minder. Onderneem actie om hiermee verder te komen. Ik kan je helpen om aan jouw unieke momentum voor het herkennen en beleven van jouw mensuniciteit te komen. Je breidt je levensweg uit. Verfrissend en verrassend!

%d bloggers liken dit: