Walther Bourne

Een bloedlijn van miljoenen jaren

De niet-levende natuur heeft via het gebruik maken van de atoomuniciteit van atomen, een paradijslijk universum gecreëerd.

Iedere mens heeft een bloedlijn van miljoenen jaren. Onze bloedlijn creëert en vervoert onze mensuniciteit. Die mensuniciteit die garandeert dat wij oneindig en onuitputtelijk beschikken over uniciteit, authenticiteit en fenomenaliteit voor het creëren van een paradijselijk bestaan.

De niet-levende natuur heeft via het gebruik maken van de atoomuniciteit van atomen, een paradijselijk universum gecreëerd. De atoomuniciteit via protonen, neutronen en elektronen garandeert het onbegrensde en onuitputtelijke scheppingsvermogen voor onze schitterende universum.

Wij kunnen als onderdeel van de levende natuur ook die status van onbegrensde scheppers van een paradijselijk bestaan ontwikkelen. Wij zullen daarvoor moeten stoppen met uitsluiten van onze diepste natuur. De diepste natuur van onze uniciteit, authenticiteit en fenomenaliteit, die al miljoenen jaren in ons aanwezig en beschikbaar is.

Wij moeten daarvoor eerst de af- en misleiding via oneigenlijke factoren, zoals waardebepaling vanuit je ras, geslacht en leeftijd, leren doorzien en stoppen. Dat zal zeker niet gemakkelijk gaan. We hebben er miljoenen jaren over gedaan om die overtuiging tot onze eerste natuur te hebben gemaakt. Wat we wel hebben om de moeilijkheid voor verandering te overwinnen, is de wijsheid, slimheid en ingenieusheid waarover we nu beschikken.

Wij kunnen als nooit tevoren, feiten over onze mensuniciteit onderkennen en relativeren. Het voordeel uit onze omgang met atoomuniciteit voor de staat van onze technologie getuigt van wijs, slim en ingenieus feiten kunnen onderkennen en relativeren.

Jij kunt die ervaring leren omzetten en gebruiken voor het aanspreken van de feitelijke factoren van je mensuniciteit. De mensuniciteit die al miljoenen jaren in de bloedlijnen van ieder van ons zit. Een ongekende mogelijkheid die klaar is om in te zetten voor het paradijselijke bestaan dat ons allen toekomt.

Walther Bourne 2018

%d bloggers liken dit: