Walther Bourne

Leven aan de voorkant van je

De vraag waarom het opkomstpercentage bij verkiezingen zo laag is in Heerlen, heeft mij geprikkeld.

Walther Bourne maart 201

De vraag waarom het opkomstpercentage bij verkiezingen zo laag is in Heerlen, heeft mij geprikkeld. Die prikkeling leverde een inzicht in de oorzaak van onze teleurstelling, onverschilligheid en agressiviteit.

Dat inzicht gaat over de situaties die ontstaan bij het leven achter je toekomst of ervoor. Leven achter je toekomst is de situatie waarbij je achter de feiten aan leeft. Het leven overkomt je. Je hebt geen of weinig invloed op de oorzaken voor voorspoed in je leven. Je komt achteraf toe aan reacties die de uitkomst zouden kunnen veranderen. Je leven is een aaneenschakeling van betere voornemens dan voorheen.

Een leven achter je toekomst wordt sterk bepaald door anderen en hun ambities. Zij zijn de proactieven, terwijl jij dat passief, reactief of ongericht actief ondergaat. Het is dan logisch dat je apathisch, teleurgesteld of agressief wordt over gewichtige zaken voor een voorspoedig leven.

De andere mogelijkheid van leven gaat over het leven vóór je toekomst. Je hebt daarvoor iets nodig wat, jou proactief, interactief en scheppend kan laten omgaan met de oorzaken van een voorspoedig leven. Dat iets is het profijt uit je mensuniciteit.

Je mensuniciteit verbindt jou met en geeft jou toegang tot alle scheppingskrachten in de bloedlijnen van je voorouders. Die onuitputtelijke bronnen voor jouw uniciteit, creativiteit en fenomenaliteit stellen je in staat om vóór je toekomst invloed, verantwoordelijkheid en inspiratie te scheppen. Jij bent dan van waarde voor je eigen leven, in plaats van de passieve, reactieve en ongericht actieve factor van belang bij het streven en manipuleren van anderen.

Wedden dat jij vanuit het leven met je mensuniciteit zal leiden tot een wederkerige groei in voorspoed? Wederzijds waarderen van uniciteit, creativiteit en fenomenaliteit zijn de normen voor invloed op de oorzaken van een voorspoed. Belang hebben bij die omstandigheden maakt dan dat wij graag gaan stemmen. Je weet dan wie, wat, waarom en hoe gaat doen voor de voorspoed in ieders unieke bestaan en leven.

Je sukkelt dan niet meer achter je toekomst aan maar, leef je inspirerend, verbindend en wederkerig vóór je toekomst. We gaan dan allen massaal stemmen!

Walther Bourne maart2018 

%d bloggers liken dit: