Walther Bourne

Ontkomen aan je mensuniciteit

Ontkomen aan je mensuniciteit
by Walther Bourne mei2018.

Humunice your life gaat over het stoppen van de ontsnapping aan je mensuniciteit. Een bestaan- en leven lang werken in het onderwijs en coaching, het schrijven van drie boeken en het opvoeden van vier kinderen hebben geleid tot het creëren van HUMUN® en een uniciteitsysteem dat voorkomt dat wij blijven ontsnappen aan onze mensuniciteit.

HUMUN® is een acroniem die gevormd is uit human-unicity of mensuniciteit. HUMUN® leidde tot de schepping van het werkwoord ‘to humunice’. Het uniciteren van je menswaarde. Het voorkomt dat je niet durft te zoeken naar je feitelijke oorsprong. Het levert je de vrijheid op om te bepalen wat je bestaansvermogen uniek, authentiek en fenomenaal is. Ontkom je daaraan, raak je dan verdwaald in afleidingen voor het ontdekken van je feitelijke waarde.

De feitelijke waarde die leidt tot het levenslang ontwikkelen van je scheppingskracht. Je scheppingskracht wordt door je mensuniciteit geleverd en door niets anders. Humunice your life zorgt er voor dat je geen tijd meer verliest aan het weglopen. Je kunt dan zo snel mogelijk beginnen te leven vanuit je unieke eigenheid. De scheppingskracht die je daarin ontdekt, bevestigt het belang van je unieke menswaarde.

#stophumunxcaping maakt je bewust om te stoppen met het vluchten van je mensuniciteit. #humuniceyourlife maakt je eindbaas over je mensuniciteit.

Oh happy day!

Categorieën:Walther Bourne

Getagd als: