Carla Milan

De Boekenplank van Carla Milan (Amsterdam)
Boeken zijn Online te bestellen bij diverse Boekhandels
Sommige titels zijn naast de fysieke versie, ook te verkrijgen als E-book (App van Kindle).
….>>>>….>>>>….>>>>….>>>>….>>>>
Onder de Paramariboom, Johannes Fretz.
J.H. heeft gemengd bloed, maar vooral anderen lijken zich druk te maken over zijn afkomst.
Daar komt verandering in als hij wordt uitgenodigd om op te treden in Paramaribo in het kader van de verkiezingen. Samen met zijn moeder vliegt hij naar haar geboortegrond voor een reis om nooit meer te vergeten.
Onder de paramariboom is behalve een ontwapenende en geestige roadtrip, een ontroerend verhaal over een moeder en een zoon, identiteit en hoop.
….>>>>….>>>>
Becoming Hardcover, Michelle Obama In a life filled with meaning and accomplishment, Michelle Obama has emerged as one of the most iconic and compelling women of our era. As First Lady of the United States of America—the first African American to serve in that role—she helped create the most welcoming and inclusive White House in history, while also establishing herself as a powerful advocate for women and girls in the U.S. and around the world, dramatically changing the ways that families pursue healthier and more active lives, and standing with her husband as he led America through some of its most harrowing moments.
….>>>>….>>>>
Uitsluitingsmechanismen
Het eeuwenlang in slavernij houden en ook op andere manieren stelselmatig uitbuiten en vernederen van tientallen miljoenen Afrikanen heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse welvaart: in het verleden, in het heden en in de toekomst. Een overheid hoort niet te discrimineren, maar de dagelijkse werkelijkheid is helaas nog steeds anders. Het onderwerp racisme en uitsluitingsmechanismen is nog nooit op zo een indringende en persoonlijke wijze beschreven. De auteur laat zien dat geen enkel land kan claimen vrij te zijn van racisme.